Testületi jegyzőkönyvek

Önkormányzat

Testületi ülések előterjesztései és jegyzőkönyvei:

Tisztelt Olvasók! A dokumentumtár modulja lecserélésre kerül!

Az évek alatt felgyülemlett testületi és egyéb anyagok fájlmérete a tárhely korlátja miatt azt tette indokolttá, hogy a meghívókon, napirendeken kívül az adott dátumhoz tartozó összes testületi anyag letölthető ZIP fájlként került fel a szerverre, amely a testületi anyagok dokumentumait ömlesztve, tömörítve tartalmazta.

A korábbi dokumentumkezelő modul 2020. január hónapban folyamatosan lecserélésre kerül, nagyobb tárhelykvóta fog rendelkezésre állni. Ez azt az előnyös változást eredményezi, hogy az eddig alkalmazott ZIP. tömörítvények helyett minden fájl a testületi ülés napjának megfelelően elnevezett, külön mappában, külön-külön letölthető fájlként lesz elérhető, így a kissé körülményesen kezelhető ZIP. tömörítvények kiiktatásra kerülnek.

A dokumentumkezelő modul – jellegéből adódóan – asztali gépre vagy laptopra van optimalizálva.  A honlapokhoz tartozó dokumentumtárnak nem az a feladata elsődlegesen, hogy onnan bármilyen dokumentum, vagy annak tartalma direkt módon tovább osztható legyen. A cél a közzététel, az elérhetőség, és ha igény mutatkozik az Olvasó részéről, a dokumentumhoz tartozó segédmenüvel történő letöltés, majd annak továbbíthatósága saját egyéb lehetőségeivel (email, közösségi oldalak, stb.)

Fontos tájékoztatás: Mivel a dokumentumok dátumánál nem az adott dokumentum létrehozásának dátuma, hanem a szerverre feltöltés dátuma fog szerepelni, ezért az új modulra átállásnál vélhetően mindegyik fájl esetében az új modulra történő feltöltés dátuma fog szerepelni.

A dokumentumok böngészésénél kérjük a fentieket tudomásul venni.

A helyi önkormányzati döntéshozatal nyilvánosságának biztosításával a testületi jegyzőkönyvek, előterjesztések alább olvashatók: